Комета колкото град Пловдив с рога на дявол лети към

...
Комета колкото град Пловдив с рога на дявол лети към
Коментари Харесай

Иде ли Апокалипсисът? Комета с рога на Дявола лети към Земята!

Комета колкото град Пловдив с рога на демон лети към Земята. Учените изясняват, че галактическият пришелец има вулкан на гърба си, откъдето идва и неговата аномална форма. За последните четири месеца той е изригвал два пъти. При последната му интензивност на повърхността вулканът е изхвърлил тонове лед и прахуляк, които образували чифт рога.
Криовулкан
Кометата е наречена 12P/Pons-Brooks. Тя е от вида на криовулканичните или студени вулкани. Има твърдо ядро с подобен диаметър от 30 километра, изпълнено със примес от лед, прахуляк и газ, наричани криомагма. Ядрото е заобиколено от облак от газ, наименуван кома, който изтича от вътрешността на кометата. Когато тя се приближи покрай слънцето, се нагрява от радиацията и ядрото й изригва бурно, изстрелвайки мразовитите си черва в космоса през огромни пукнатини.

Някои специалисти се пошегуваха, че кометата наподобява като галактически транспортен съд от научната фантастика като Хилядолетния сокол от „ Междузвездни войни “.
Вселена
Американски астролози изясняват, че кометата не е смешка работа. Защото във вселената работил метафизичният закон – каквото на небето - това и на земята. Т.е. всичко протичащо се в Космоса носи отражение и в живота ни. Конкретно ледената комета носила неприятна прокоба. На 21 април 2024 година тя ще може да се следи с невъoръжено око. Около тази дата може да избухне война, само че този път с присъединяване на Съединени американски щати в Азия, написа " Телеграф ".

Българският астролог Трифон Николов направи коментар в обществените мрежи, че всякога, когато тази комета се е доближавала към Земята, Чичо Сам е започвал някаква война. Последно това се е случило във Виетнам. Според Николов следващата година има огромна заплаха от боен спор в Азия. „ Всички може да се сетят, че това вероятно е Тайван ”, предвижда астрологът.
Тълкувания
Кометите са обект на тълкувания от много епохи по цялата земя, включително на Острова на костенурката, както индианците назовават Съединени американски щати. През 1958 година индианецът Бяло Перо дава 9 значими събития – предсказание, които, в случай че забележим, то значи към този момент иде краят на човечеството, и по-точно неговата четвърта раса. Той предсказва в задатък мощните трусове, ковид и ред други събития. Едно от откровенията приказва, че на небето ще се появи “синята звезда Кашина ”, като тя също ще бъде прокоба за наближаващия апокалипсис. Предполага се, че това ще бъде комета, забележима от по-голямата част от планетата ни.

Тълкуватели, както на четиристишията на Нострадамус, по този начин и на апокалипсиса на Йоан Богослов, също акцентират, че общото в тях е, че се приказва за небесен знак към Второто пришествие на Христос. „ Не гледайте небето, тъй като ще се съблазните от това, което ще видите там “, казвал евангелистът св. Йоан.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР