Коментирайки тази информация, Путин споделя, че за т. нар. Бандитски

...
Коментирайки тази информация, Путин споделя, че за т. нар. Бандитски
Коментари Харесай

Е Това Вече Ни Разби! Няма Да Повярвате Какво Има Под Възглавницата На Владимир Путин, Докато Спи! Дръжте Се!

Коментирайки тази информация, Путин споделя, че за така наречен " Бандитски Петербург " от деветдесетте години има много пресиления и измислици, само че " като цяло ситуацията беше бойна ".

" На вилата си в покрайнините на града аз постоянно си лягах да дремя с пушка-помпа до себе си, това е истина. Но времената бяха такива - внимателният и Господ го пази ", споделя Путин.

Президентът на Русия е споделя още, че не смята, че е належащо да се приказва за подготовката на покушенията против него.

" Мислите ли, че за това е належащо да се приказва? ", сподели той в изявлението с Кондрашов.

" Има доста общи изречения в това отношение, да вземем за пример, (президентът на Казахстан) Нурсултан Назарбаев обича да споделя " Тронът и ешафодът са постоянно близо един до различен ". Разбира се, това е метафорично казано. Никога не съм се чувствал, като да съм на някакъв престол. Факт е, че когато човек прави своя избор, той би трябвало да одобри и следствията от този избор ", прибавя Путин, представен от ТАСС.

Филмът " Путин " бе обявен в неделя от телевизионния публицист Дмитрий Киселев и на страници в обществените мрежи. В него Путин президентът приказва за обстрела на неговия хеликоптер в Чечения, където той, като краткотраен държавен глава, идва на 31 декември 1999 година - 1-ви януари 2000 година, с цел да поздрави бойците от Обединените федерални сили.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР