Коментира се много тази скорост от 256 км/ч на магистралата

...
Коментира се много тази скорост от 256 км/ч на магистралата
Коментари Харесай

Адвокат за безумната скорост на магистралата: За това нарушение има наказание затвор до 2 г., но не се прилага

Коментира се доста тази скорост от 256 км/ч на автомагистралата,която е рискова и убийствена при конфликт за всеки, който кара. Това е скорост, която е 116 км/ч над разрешеното оптимално. Арогантно, насмешка с разбирането за сигурност на пътя към всеки един от нас. Една чалга, която озвучава цялото това безсрамие и арогантсност, в това число с текста на песента с концепцията дали наистна сме джунг, в която всеки може да прави каквото си желае безнаказано и да газите другите безусловно и преносно или не.



Това е сигуацията, която беше качена в инстаграм профила на Мис силикон Катрин Иванова. С едната ръка държи кормилото, а с другата снима. Това разяснява тази заран Виктор Николаев в ефирар на Нова тв.

Имаше даже мнения дали силикона ще помогне при конфликт, само че това са все въпроси, засягащи сигурността и интелекта на лидерката. Но какво да кажем за останалите водачи, които са безусловно застрашени от тази скорост, разяснява той.



Смятам, че в тази ситуация с клипчето не е невероятно да бъде потвърдено кой стои зад кормилото, само че би било извънредно мъчно. Може да се извърши следене по камерите, в случай че се откри почти къде по автомагистралата се движи колата с тази висока скорост, само че в действителност ще е доста мъчно, коментира адвокат Силвия Петкова.

В тази обстановка глобата за скорост е към 1600 лв. може би, само че тук приказваме единствено за адвиминстративно-наказателната глоба, която съгласно мен не следва да се ползва единствено административно. В случая считам,м че можем да приказваме за закононарушение, тъй като първо - имаме извънредно огромна степен на превишение на скоростта, имаме безарсъдно шофиране като кормилото се държи единствено с една ръка, а с другата се снима. Тук става въпрос за нарушавания с ясното схващане, че може да се аргументи телесна щета или гибел на друго лице, разяснява тя. 

За това закононарушение наказването е до две години отнемане от независимост, което звучи незначително. В интерес на истината този текст в Наказателния кодекс не се ползва изобщо, уточни тя. 

Прокуратурата е тази, която следва да се самосезира по този случай и да направи опит да проверява кой е индивидът, който ръководи, разяснява юристът. 

Дори пробация да се наложи, е положително наказване, което дава положителни резултати, разяснява тя. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР