Коментарите в мрежата относно дискусионната коледно-новогодишна украса на София продължават.

...
Коментарите в мрежата относно дискусионната коледно-новогодишна украса на София продължават.
Коментари Харесай

Известен адвокат споделя мнение за най-новото извращение в коледната украса на София

Коментарите в мрежата по отношение на дискусионната коледно-новогодишна декорация на София не престават. Потребител във Фейсбук запечата нов подробност пред Патриаршеската катедрала " Св. Александър Невски и в непосредствена непосредственост до църквата " Света София ". Известният столичен юрист Румен Николов разгласява фотография и написа:

" Извращенията на фондация " Колективът " не престават. Тези тръби, които са знак на юдеизма, /описани са в Стария завет/, са следващата демонстрация на нелепост и поругаване на християнските храмове ".



Под поста другар на адв. Николов разяснява: " Изтрещяхте напълно. Ама напълно ". Друг написа: " Безсилие. Обаче си ги избраха и по този начин им се пада ".

Трети пита: " За Йерихонски тръби ли намеквате? ", а създателят на обявата дава отговор утвърдително.  

В предходна обява адв. Румен Николов написа:  

" Защо този коледен базар е построен на най-неподходящото място в София?



1. Много хора знаят, че под по този начин подредените скари, бъчви и бараки, е остаряло гробище. Самият храм " Св. София " е гробищна черква. Това гробище се простира до  университета и постройката на Народното събрание. Кой естествен човек, строи кебапчийници върху гробище? Само вманиачен може да отида да яде кюфтета на това място.

2. В очакване сме на Рождество Христово. Това е празник изпълнен със примирение, тишина, наслада и обич. Между двата храма, откогато са издигнати, се организира набожен обред. И на фона на това- миризма на ракия, вино и кебапчета.

Такова опозоряване на Рождество Христово, даже по времето на социализма не си позволявахме да вършим ", разяснява адв. Николов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР