Коментарите след парламентарните избори продължават да са водеща тема и

...
Коментари Харесай

Вечерни новини: БСП може да подкрепи анти-ГЕРБ коалиция, МВФ повиши прогнозата си за глобалния растеж и за България

Коментарите след парламентарните избори не престават да са водеща тематика и във вторник. Окончателните резултати към този момент са ясни и на ход са политическите партии, които би трябвало да стартират договаряния за сформиране на ново държавно управление.

Най-важната бизнес вест за деня е, че трите огромни телекома - А1, " Теленор " и " Виваком ", получиха честоти, които им разрешават да пуснат 5G мрежи. Те бяха разпредели на търг, а общата цена, която ще платят за тях, е 13.4 млн. лева

Българската асоциация на лицензираните капиталови медиатори предизвести за лъжливи капиталови схеми от нелицензирани медиатори. Тя посъветва жителите постоянно да ревизират дали компанията, която им предлага финансови услуги, е лицензирана.

Като добър знак за възобновяване на Германия може да се одобряват данните на института Ifo, че през март бизнесът на производителите на коли в страната и техните снабдители се усъвършенства.

Главният изпълнителен шеф Тим Кук призна, че Apple прави оценка като перспективна задача създаването на технологии за безпилотни коли, откакто от няколко месеца се популяризират клюки за вероятни сътрудници на компании в автомобилния бранш. НАЙ-ВАЖНОТО ОТ ДЕНЯ В окончателните резултати от изборите подредбата се резервира с шест партии. Българска социалистическа партия може и да поддържа анти-ГЕРБ коалиция

Официалните резултати от вота на 4 април към този момент са подготвени и разпределението на силите в идващия парламент е ясно. Шест партии ще попаднат в него, измежду тях няма да е Вътрешна македонска революционна организация, а партията на Слави е втора мощ.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР