Коментарите след концерта на Лили Иванова в Античния театър в

...
Коментарите след концерта на Лили Иванова в Античния театър в
Коментари Харесай

Петя Буюклиева коментира скандала с Лили Иванова

Коментарите след концерта на Лили Иванова в Античния спектакъл в Пловдив не стопират да валят с цялостна мощ в обществените мрежи. Навярно примата на родната известна музика не е сюрпризирана от протичащото се, тъй като от дълго време добре познава родните нрави и нрав, написа Шоу Блиц.

Неотдавна Георги Христов написа едно изречение за нея в персоналния си фейсбук профил в отбрана на примата, само че надалеч по-красноречив и забавен е коментарът на Петя Буюклиева, която неотдавна сграбчи първа премия на Международния фестивал за поп и рок музика " София " 2021 в зала 1 на НДК.

" Това са икони, които не можеш да ги покриваш с пластове кал. Не можеш да изцапаш една икона! Ти можеш да изцапаш себе си с тинята, която хвърляш по една персона, която е легенда за България, възпитавала генерации наред в хармония ", показа пред изданието огромната певица. Тя добави още:

" Лили Иванова и досега е фаворитка на цялостен един народ и залите на нейните концерти за претъпкани. Затова мисля, че не е красиво да хвърляш тиня, тъй като тази тиня, като бумеранг, се връща към теб по-късно и към твоето име.

Лили Иванова би трябвало да бъде приветствана, даже и единствено да излезе и да се показа на сцената, без да пее – да каже: Здравейте, почитатели, обичам ви! Защото към този момент е на това равнище.

Когато бях в Куба, на сцената излезе една доста стара жена, обаче нагласена, направена, една слабичка, бонбон. Супер звезда за кубинците! Публиката беше на крайници – и тя нямаше потребност да пее, те плачеха и викаха нейното име! Достатъчно е пяла, задоволително е възпитавала този почит. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР