Коментарите са, че това не само няма да разклати партията,

...
Коментарите са, че това не само няма да разклати партията,
Коментари Харесай

Според Борисов Най-Притеснителното Е Фактът, Че Атаката Идва Отвън, От Медии И Нпо-Та, Свързани Със Сащ

Коментарите са, че това освен няма да разклати партията, само че и ще докара до съществено повишаване на резултата й на идните евроизбори, написа Пик.

" Чудесен жест на достойнството: демонстрираме, че при нас няма свещени крави. Борисов реже с нож, когато някой сгафи. Докато в Българска социалистическа партия не вършат по този начин. Мълчат за жилищата си, застават зад упрекнатата в пране на пари Йончева ", разсъди народен представител от ръководещата партия.

Цветан Цветанов напуща Народното събрание, само че остава началник на предизборния щаб на ГЕРБ и заместител на Бойко Борисов. Логиката на премиера е, че никой извън не може да му подрежда и да му търси сметка кой каква позиция заема в партията му. За Народното събрание било друго - там публичното мнение имало главно значение.

Според Борисов най-притеснителното в цялата история бил фактът, че офанзивата идвала извън, от медии и НПО-та, свързани със Съединени американски щати.

Днес през целия ден из ГЕРБ се спрягаха разнообразни имена за правоприемник на Цветанов като началник на парламентарната група.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР