Коментарите публикуваме без редакторска намеса: Иво Инджов: След като ПП-ДБ

...
Коментарите публикуваме без редакторска намеса: Иво Инджов: След като ПП-ДБ
Коментари Харесай

Фейсбук изригна срещу кандидата на ПП за кмет на Бургас: Русофил и хомофоб е!

Коментарите публикуваме без редакторска интервенция:
Иво Инджов:

След като ПП-ДБ издигнаха проблематичната кандидатура на Васил Терзиев за кмет на София (вж. яркото Държавна сигурност минало на роднините му), в този момент Политическа партия продължава да дълбае надолу. Самостоятелният претендент на групировката за кмет на Бургас е хомофобът Константин Бачийски... Каква е задачата на мероприятието?

Чакаме изненадите за Пловдив, Варна, Русе и така нататък, с цел да предвиждаме по-точно по какъв начин наесен Политическа партия и Демократична България ше доразбият " модела Борисов "...

Татяна Христи:

Очевидно Политическа партия без да пита (без координиране с ДБ) са пуснали инфото, че путиноида и хомофоба бачийски ще им бъде кандидат-кмет  за Бургас. Понеже отхвърлям да приема, че вие от Политическа партия сте толкоз безумно глупави, остава само подозрението, че сте продажни!  Надявам се Демократична България да ви шитнат от обединението на локални избори, поради ку.....венските  ви номера!

Полина Паунова:

Хубаво е, че Политическа партия издигнаха Константин Бачийски за кмет на Бургас, та да се откри, че този същият беше кандидат-депутат, стана народен представител, след това отново беше претендент за Народното събрание, отново беше определен.

[И тъй като доста хора споделиха, че в техния “балон ” имало реакции? До какво доведоха те (след две парламентарни кампании) - до номинация за кмет.]

С какво едната изборна служба е по-различна от предходната, та в този момент да настане това отвращение от хомофобията на Бачийски?

Само подсещам още нещо, с цел да се придържаме към обстоятелствата, а освен към “ох ” и “ах ”. От обединението ПП-ДБ едвам две обединения излязоха с позиция в поддръжка на прайда - Зелените и Да, България. Последните тази година събраха храброст за първи път…

И въпреки всичко ме вълнува въпросът: за какво възмущението от Бачийски е чак в този момент, а не в акцията за парламентарните избори, да вземем за пример?





Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР