Коментарите по акцията на четири агенции в, разкритията из тъмните

...
Коментарите по акцията на четири агенции в, разкритията из тъмните
Коментари Харесай

Делян Пеевски, Хиполенд, Осемте джуджета и протестите - една гледна точка

Коментарите по акцията на четири организации в, разкритията из тъмните потайности на " " и не стихват. Предлагаме ви прочит на ситуцията от сициалните мрежи.
Публикува го няколко часа след акцията във Фейсбук.
Ето по какъв начин прочете той обстановката:
" Отказваш на. Пеевски купува съперника ти. Протестираш против зависимостите на властта от Пеевски. Пеевски ти праща страната на инспекция. Вдига се звук. Пеевски стопира инспекцията.

Пеевски не е министър ръководител, не е министър на финансите, не е министър на вътрешните работи. Той е " просто един народен представител ". Въпреки това изпраща Национална агенция за приходите, Агенция Митници и Министерство на вътрешните работи.

Ако Пеевски си хареса нечий бизнес той или става негов, или се вършат опити да бъде унищожен с всички принадлежности на страната.

А щом Пеевски може да опре до магазин за дестки играчки, или има някакви доста пъклени проекти за младото потомство, или просто значи, че може да си хареса всеки бизнес. Вестници, лаФки, асансьори, програмен продукт. И да, щом си съумял да фалираш цигарена компания, няма бизнес, който да не можеш да източиш и провалиш. Но не в това е казусът.

Проблемът е, за следващ път, нелегитимного практикуване на власт. Борисов не е министър председател, Ананиев и Горанов не са министри на финансите, Младенов и Терзийски не са министри на вътрешните работи.

Ако Пеевски може да се разпорежда с цялата изпълнителна власт, министър председателят и министрите са фасада с лимитирани административни пълномощия.

Премиер, министър на всичко и основен прокурор е Пеевски. Само че него никой не го е избирал за тези постове.
 Тежки въпроси към Гешев в Twiitter - за какво не проверява Пеевски и Борисов и за абсурда с Осемте джуджета (СНИМКИ) Тежки въпроси към Гешев в Twiitter - за какво не проверява Пеевски и Борисов и за абсурда с " Осемте джуджета " (СНИМКИ)
Главният прокурор Иван Гешев, който към този момент публично употребява обществената мрежа Twitter, още веднъж употребява платформата и насочи обръщение. В...

Затова трябват оставки. За да се възвърне конституционния ред на законно практикуване на власт, произлизаща от народа (по член 1, алинея 2).

Иначе ГЕРБ умерено могат да трансформират член 1, алинея 2 в своята Конституция и да запишат, че цялата власт произтича от Пеевски. Така ще е почтено с гласоподавателите им, които сигурно не харесват по какъв начин Борисов е предал цялата власт в ръцете на един несръчен предприемач, съсипващ всичко, до което се допре. Включително, и най-много - страната. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР