Коментарът си тя направи преди по делото за изборите за

...
Коментарът си тя направи преди по делото за изборите за
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Терзиев и Нинова могат да си водят каквито разгов...

Коментарът си тя направи преди по делото за изборите за кмет в София, предава Българска телеграфна агенция. 

 

Попитана за вчерашните конфликти сред почитатели и полиция, тя разяснява, че не може да каже какво се е случило.

 

" Това, което виждаме, е смущаващо. Случилото се нощес е доста корав метод, подхванат против ентусиастите и футболните почитатели, и е редно някой да поеме отговорност за това. Недоволството към ръководството на БФС е доста съществено, само че видяното принуждение не е непривично за европейска страна. Напротив, София нощес приличаше на Париж, само че не би трябвало по този метод да се вземат решение тежките проблеми, които има във футбола ", означи Григорова.

 

Относно изпратената покана за диалози от Васил Терзиев към Корнелия Нинова, Григорова разяснява, че могат да си водят каквито желаят диалози, само че тя е общински консултант, който не е част от БСП, и тези диалози нямат отношение към нейната позиция в Общинския съвет.

 

" Аз съм общински консултант, който не е част от Българска социалистическа партия и тези диалози нямат отношение към моята позиция в Общинския съвет. Поканата би трябвало да е към обединението, която излъчи както претендента за кмет, по този начин и общинската листа “, сподели още Григорова, като посочи, че изпратената от страна на Васил Терзиев покана за диалози и разискване на политики за София е единствено към водача на левицата. 

 

ФрогНюз

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР