Коментарът на експерта остави и водещия, и зрителите с отворена

...
Коментарът на експерта остави и водещия, и зрителите с отворена
Коментари Харесай

Мощен скандал разтърси bTV, Златимир Йочев си глътна грамати...

Коментарът на специалиста остави и водещия, и феновете с отворена уста

Една трета от министрите в препоръчаното от проф. Николай Габровски държавно управление с мандата на ГЕРБ са дами. Този факт мощно впечатли и май малко разтревожи водещият на изключителното предаване на bTV по тематиката Златимир Йочев. Той разгласи, че министерския ни съвет се феминизира и изиска гостите в студиото му да разясняват тази наклонност.

„ Когато една специалност се феминизира, това значи, че престижът ѝ в обществото е понижен “, безогледно отвърна доцент Татяна Буруджиева. Макар самата тя да е жена, политоложката очевидно също не беше възхитена от огромния брой на министърките в оферти кабинет. Буруджиева разяснява също, че очевидно дамите в държавното управление ще имат за цел да оправят оставени от други проблеми. „ Аз постоянно съм казвала – вижте кой чисти в една кухня, когато някой мъж готви “, разяснява тя. 



Нейният сътрудник доцент Стойчо Стойчев обаче видя прекрасен знак в това, че ще има доста дами, в случай че препоръчаното държавно управление получи утвърждение в Народното събрание. „ Който има майчински инстинкт, ръководи по-меко “, разяснява политологът. Той добави, че с препоръчаното държавно управление ГЕРБ дава „ нишан “ за съдействие с другите партии. „ Думата „ нишан “ обаче на турски значи и „ март “, разяснява Стойчев, като намек какъв брой може да издържи този кабинет, написа vihrogon.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР