Коментар за състоянието на Варна направи кметът Иван Портних пред

...
Коментар за състоянието на Варна направи кметът Иван Портних пред
Коментари Харесай

Иван Портних: Трудностите пред нас са много, но продължаваме да работим 


Коментар за положението на Варна направи кметът Иван Портних пред Националната академия на младежи – ГЕРБ, която се организира в курорта „ Св. св. Константин и Елена “. На събитието участва и водачът на партията Бойко Борисов.

„ Вече втора година нито една европейска стратегия не е отворена. Средствата, които чакахме от проекта за развиване, ги няма. Това, което можем ясно да създадем в параленост – по наше време се изграждаха инфраструктурни планове, за което благодарим на господин Борисов “, сподели Иван Портних.

Той напомни, че в трите кабинета на Бойко Борисов са актуализирани учебни заведения, детски градини и площадки, спортни площадки, междублокови пространства в петте варненски региона.

„ Липсват средства, с които чакахме да подкрепим нашите цели. Вече да бяхме разширили бул. „ Цар Освободител “! Трудностите сега пред нас са доста, само че Варна е град, който постоянно е генерирал позитивна младежка сила. Гордеем се с нашите 6 университета “, приключи кметът Иван Портних.

Днес и на следващия ден членове на М ГЕРБ от цялата страна ще вземат участие в полемики, касаещи провокациите пред енергетиката, дипломацията и защитата на страната.

Зимен университет на ладежи ГЕРБ, който се организира в к.к „ Св.Св. Константин и Елена “, оповестява Варна вести.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР