Коментар във Фейсбук на Полина Паунова Когато Коледа идва... с

...
Коментар във Фейсбук на Полина Паунова Когато Коледа идва... с
Коментари Харесай

Полина Паунова: Спете спокойно, деца. Премиерът е невинен....

Коментар във " Facebook " на Полина Паунова

Когато Коледа идва... с 200
Нали разбрахте – няма “категорични доказателства”, че пачките, кюлчетата, револверът и кремовете срещу гъбички, които видяхме на фотоси от държавната спалня на премиера, отразяват “обективната действителност”. Така Софийската градска прокуратура разгласи, че стопира следствието за въпросните снимки. И уточни още една причина: “неразкриване на причинителя на престъплението”.

Демек: спете умерено, деца. Премиерът е почтен. Няма “категорични доказателства”, че в нощното си шкафче Борисов пъха кюлчета и пачки, или че има гъбички. Макар да съм откровено тревожна за микозата... Но оставете тая работа – министър-председателят Коронавирус пребори, кожни проблеми ли ще му се опрат (ако ги има, де, щото не знаем нищо за “обективната действителност”).

Обаче от СГП означават, че за няколко секунди във видеото (онова, дето също излезе от спалнята на премиера в Бояна) се вижда отражението на създателя на клипа. Това е “жена в черна рокля без ръкави, с гривна на ръката, с тъмна коса, само че заради неприятното качество, както и заради това, че се касае за отражение, за специалиста е мъчно да дефинира повече елементи “. Самоличността на дамата не е открита.

Ама не е открита от прокуратурата. Борисов си я знае коя е.

Тука една скоба: помните ли, дето министър-председателят викаше за изтеклите аудио записи, че са “дийп фейк” - след това даде обратно, де? И не помни за “дийп фейка” и взе да изяснява, че по този начин си приказва. Може би това беше тип опрощение за дамата от Кърджали, дето не била даже от там, само че каквото такова – прокуратурата и това оправи: няма данни за закононарушение. Сега ше затворя скобата: та... министър председателят можеше първо да изяснява, че телефонните диалози са дийп фалшив, но за видеото не сподели такова нещо. Даже съобщи, че знае коя е “прекрасната госпожа”.

После даде и детайлности – че помни по кое време е била у тях сама, по какъв начин той давал изявление през това време (макар че в дните, в които са правени фотосите Борисов изявление не е давал, или то е останало тайно). И я съпостави Мата Хари. Ма-та Ха-ри.



Та, прокуратурата не е открила коя е “прекрасната госпожа”, нашата Мата Хари остана една мистичност за обществото. Само министър председателят си я знае коя е. Това слага много въпроси: преди всичко за сигурността на въпросната госпожа, но към този момент сме ги дискутирали, та няма да го вършим отново.
Чудя се, обаче – по този начин от любознание и по съседки (нали живее в Дом 5 на Бояна) дали господин Гешев е питал Борисов коя е тая прелестна госпожа. М?

Чудя се и дали един от наблюдаващите прокурори – Боряна Бецова е питала Борисов за името на госпожата, което той по този начин решително твърди, че знае. Впрочем, нали помните прокурор Бецова и неуспехите на прокуратурата в съда (в които тя е участваше) – делото “Бисеров”, прекратената инспекция против Делян Пеевски. (Съжалявам, че единствено с водача на ГЕРБ в този момент и преди с ДПС-функционери давам образец. Не те не са едно цяло. Просто обстоятелствата изискват да бъдат напомняни).

Обаче оставете и това. Важното е, че Коледа идва.... с 200, както споделя за една друга обстановка глас, дето приличал на Борисовия. А! Нали помните, че същият тоя глас, дето с 200... преразказваше и какво му е споделил някой си Гешев: “Аз обичам да се вършим на вманиачен, но вие се вършиме доста успешно”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР