Коментар на водещия на 120 минути по БТВ, Светослав ИвановЕдна

...
Коментар на водещия на 120 минути по БТВ, Светослав ИвановЕдна
Коментари Харесай

Светослав Иванов: В последните дни от лятото...

Коментар на водещия на " 120 минути " по БТВ, Светослав Иванов

Една от най-звучните сръбски думи е „ позориште ”, само че контракоментаторът в мен ми споделя, че сръбската дума за спектакъл не е подобаваща за българската реалност. 

В последните дни от лятото, повеят на горещия вятър, който цялостен август си играеше с отпадъците под българските автомагистрали, ни донесе и нова порция кавги. 

Те с изключение на от коментар, се нуждаят и от контракоментар. Напълно в синхрон с новата мода - всяко нещо да си има „ контра ", което да го отхвърля изцяло, с цел да има „ баланс ".



Първо жълт уебсайт разгласява позорящи фотоси на приятелката на претендент за кмет на София. След това същият уебсайт провежда „ митинги в отбрана " на единственият претендент за Главен прокурор - Иван Гешев. 

Но контракоментаторът в мен ми споделя, че познатата скица - рейсове, провокации, нервност, е импровизиран израз на група „ будни и дейни жители ". Може би по тази причина и самият господин Гешев, не се разграничи от подкрепящите го, нито се самосезира за фотосите.

Вижте във видеото целия коментар.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР