Коментар на Тома Биков от ГЕРБ:Да осъществяваш партийна дейност не

...
Коментар на Тома Биков от ГЕРБ:Да осъществяваш партийна дейност не
Коментари Харесай

Биков: един от нашите инструменти за излизане от инфлационната спирала е да отменим политиката на Асен Василев

Коментар на Тома Биков от ГЕРБ:

Да осъществяваш партийна активност не е елементарно, както и да поддържаш партията във форма. Да се занимаваш с политика не е активност, която може да правиш в свободното си време, по този начин както доста хора се пробваха самоинициативно и то хора на доста високи позиции.

Заблудата, в която са изпаднали от ПП-ДБ е, че някой има желание да ги поддържа под каквато и да било форма, единствено тъй като си мислят, че са симпатични. Това е следващата дълбока тяхна илюзия, която ще завърши с отчаяние.
ГЕРБ-СДС няма да поддържа държавно управление на малцинството на ПП-ДБ, не тъй като мислим, че те са злодеи, а и по какъв начин желаят поддръжка от тези, които назовават мафия? Няма да ги подкрепим, тъй като един от нашите принадлежности за излизане от инфлационната серпантина е да отменим политиката на Асен Василев.

Отдавна трябваше да има промени в Закона за развиване на културата и да се реформира Национален фонд „ Култура “. Имаше една ужасна сесия, която се организира под егидата на Атанас Атанасов от „ Продължаваме промяната “. Те дадоха и 100 хиляди лв. за една дискотека – „ Метрополис “ – да образоват диджей.

Трябва да се развива българската просвета и общественост от този фонд. Планът за възобновяване ще бъде провален и няма да може да усвоим 80 млн. лв. поради некомпетентността на някогашните двама министри на културата – Минеков и Атанасов.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР