Коментар на , сириец, който живее в България и работи

...
Коментар на , сириец, който живее в България и работи
Коментари Харесай

Дахер Ламот: Джокович бе инициатор на събирания на помощи за Австралия по време на пожарите!*

Коментар на, сириец, който живее в България и работи за огромна интернационална компания. Той е известен анализатор, блогър и коментатор в обществените мрежи.

Темата за Джокович стартира да става досадна. Но се ядосах от градската либерал-аристокрация.

Нормално е австралийците да ненавиждат Джокович.
Той постоянно пердашеше най-хубавия австралийски тенисист през последните 30 и нещо години - Лейтън Хюит.

Единствената победа против "балканския индивид " му е, когато Ноле е бил още младеж в първия мач. Оттам насетне единствено загуби.
За шампионата за смесени двойки "Хопман ", който се организира отново в Австралия и събира националните тимове на страните, Джокович е играл два пъти с австралийците и в двата сърбите завоюваха.



После Джокович счупи всички върхове на Australian Open, печелил го е 9 пъти, а последният австралиец, който е печелил купата в Мелбърн, е от преди съвсем половин век.
И все пак Джокович бе основател на събирания на помощи за Австралия по време на пожарите.

А вие от градската демократична аристокрация, какво сте създали за Австралия, преди да почнете да се подигравате на най-великия тенисист в историята? С какво ще ви запомни света и историята, та ни досаждате с следващото "Ганя " и "балкански индивид "?

В случая не знам кой е Ганя.
"Ноле заплашва живота във вселената ".
С сходни изказвания е ясно, че истеричните ваксъри са тъкмо толкоз тъпи, колкото истеричните антиваксъри. Явно се имунизират не с цел да подсилят имунната си система, а с цел да избиват комплекси за непълноценност и да си вършат селфита във Facebook с лепенка или игла на рамото.
Само да припомня, че даже и ние имунизираните носим вируса и можем да заразяваме, не сме неуязвими. Нито ни преляха мозък с имунизациите.
За последното ви подсигурявам, че е по този начин.

Пс Впрочем Франция публично съобщи, че ще подсигурява присъединяване на Ноле на Ролан Гарос, предлагам да бойкотирате френските артикули още от през днешния ден.
И още, има здравна причина, поради която Ноле не се имунизира.

*Заглавието е на редактора
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР