Коментар на Николай Марков във Фейсбук ”В онази кървава нощ

...
Коментар на Николай Марков във Фейсбук ”В онази кървава нощ
Коментари Харесай

Николай Марков: Имаме си работа с психично болен човек

Коментар на Николай Марков във " Facebook "

”В онази кървава нощ на милиционерските дълги ножове бях на площада. Видях с очите си какво се случи, по какъв начин и мисля, че знам за какво. По протичащото се на площада могат да се вършат индиректни заключения, само че от командите, идващи от трите построени от властта оперативни центъра за ръководство на полицейските и други привлечени сили, изводите са недвусмислени. И правилни.”

" Криминалните пристигнаха към 22.00 часа от посока на хотел " Шератон " и сред тях имаше цивилни служители на реда, които разпознах. Тези лица нямат нищо общо с децата от футболните агитки на разнообразни тимове.

Последните, съвсем бяха си разотишли към този момент. Тогава стартира същинската канонада от бомби по главите на съзнателно струпаните на куп жандармеристи пред стъпалата на Народното събрание. До съвсем всеки от хвърлящите сходни работи стоеше граждански служител на реда от престъпна полиция, а към всички тях имаше други жандармеристи, които гледаха безучастно, а някои от тях даже се усмихваха.

Няколко дами подканваха и даже молеха служителите на реда да задържат провокаторите /така назоваха групата на криминалите/, само че те останаха безучастни и гледаха в друга посока на обсъждащите с тях. Видимо беше, че те знаеха каква работа и цел имаше канонадата от бомби, хвърлени върху главите на сътрудниците им.

Всичко се записваше със особено видеонаблюдение, инсталирано единствено за довечера. Двата оперативни центъра за управление на полицейските сили обработваха голямо количество данни и ги привеждаха във тип на комфортен за властта доказателствен материал. След като събраха нужното, стартира втората фаза - " потушаване на протеста ". В тази фаза доведените криминали бяха пропуснати и се отдръпнаха в група, както и пристигнаха под полицейски надзор, а в клещите на биещата полиция попаднаха изцяло почтени младежи, упрекнати във всички смъртни грехове. Имаше доста кръв, която се отмиваше от цивилни лица с пластмасови шишета в ръка. Това се случи в онази кървава сикаджийска бойкова нощ, тъкмо по метода, по който беше погубен с гранатомет и Чакъра. Всичко, в името на злокобен персонален пиар.

Не съм медицински експерт, само че съм уверен, че имаме работа с психологично болен човек. Повечето от познатите и известни диктатори са душевен нестабилни хора. Този диалог е необикновен, по тази причина ще спра дотук, макар, че никак не ми се желае ние и децата ни да умираме от ръката на възможен шизофреник, който има дарба да вижда опасност и там, където такава не съществува. Това е към този момент рискова игра и страната би трябвало да има задоволително принадлежности за ефикасен надзор, който да влезе в деяние! Бездействието е бъдеща почтена гибел.

Лудите, лудите - те да са живи. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР