Коментар на известния талантлив художник, карикатурист, илюстратор на книги . Александър

...
Коментар на известния талантлив художник, карикатурист, илюстратор на книги .
Александър
Коментари Харесай

Художникът Любомир Михайлов: И с право роптаем...

Коментар на известния надарен художник, карикатурист, илюстратор на книги.

Александър Морфов дисциплинарно уволнен от Народния спектакъл. Талантлив, в действителност, режисьор на Народния спектакъл. Могли са, уволнили са го гадините! И с право роптаем. И си припомням времето, когато Александър Морфов, колкото пъти срещаше Стефан Десподов - ДЕСПО, надарен в действителност плакатист на Народния спектакъл, толкоз пъти го уволняваше от Народния спектакъл. 

Уволняваше го без да го е назначавал. 

Цитирам Стефчо: Плакатът трябвало да бъде фотография на артистите, цялостни нелепости съм рисувал, кой съм бил аз, че да не съм го слушал... и така нататък и т.н. 
Морфов е в Русия, шефът на театъра, който и да е той през годините, назначава ДЕСПО, върне се Морфов в България, Морфов уволнява ДЕСПО, отиде Морфов в Русия, шефът на театъра назначава ДЕСПО, върне се Морфов от гастрол в Русия, Морфов уволнява ДЕСПО. 

Тогава Морфов не е драскал по вратите, Морфов задрасквал ДЕСПО.

И по този начин - до края на света, който Стефчо Десподов прекомерно рано напусна, Бог до го помилва. Не го укорявам Морфов. Толкова му е акъла, толкоз разбирал от афиш. И евалла на ДЕСПО, че не го слушал. 
Упреквам публицисти, актьори, администрация, общност за гюрултията към Морфов и за тишината към ДЕСПО, надарения художник на Народния спектакъл.
 

/Заглавието е на редактора/
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР