Коментар на адв. Петър Петров от Възраждане: Във връзка с днешното

...
Коментар на адв. Петър Петров от Възраждане:
Във връзка с днешното
Коментари Харесай

Петър Петров: Вчера ППДБ+ решиха да се възползват от „Възраждане“ да им вади кестените от огъня и да ги спасява пред техните собствени избиратели

Коментар на адв. Петър Петров от „ Възраждане ":

„ Във връзка с днешното гласоподаване, с което Пеевски бе определен за член на парламентарната комисия по конституционни въпроси с гласовете на ГЕРБ, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ, държа да уточня нещо:

След като шарлатаните, схемаджиите и далавераджиите от ППДБ+ предадоха протестиращите българи, заровиха лодката от Росенец, прибраха плакатите против Борисов и се схванаха с Движение за права и свободи за поддръжка за държавно управление и конституционна промяна, си помислиха, че когато им изнася, могат да атакуват „ Възраждане ", а в други случаи комфортно да се възползват от нашите 37 гласа за техните лични уйдурми или с цел да си замитат личните схеми. Очаквано беше, откакто избраха дружно с ГЕРБ ръководител на Народното събрание, ръководител на правната комисия и общ съдружен Министерски съвет, в този момент да се схванат с Движение за права и свободи. По всички въпроси, което видяхме през вчерашния ден - Карадайъ и Пеевски гласоподаваха ЗА общия им кабинет.

Но защото предлагането за Пеевски за член на комисията по конституционни въпроси им пристигна допълнително, то шарлатаните, схемаджиите и далавераджиите от ППДБ+ взеха решение да се възползват от „ Възраждане " да им вади кестените от огъня и да ги избавя пред техните лични гласоподаватели. Да, но не. Парламентарната група на „ Възраждане " не е ничия бърсалка, още по-малко пък на сходни политически... "



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР