Комедийно вдъхновение за толкова много, Виктория Ууд прекара подобаващо стоплящи

...
Комедийно вдъхновение за толкова много, Виктория Ууд прекара подобаващо стоплящи
Коментари Харесай

Стоплящи сърцето последни часове на Виктория Ууд преди смъртта от рак, който удари два пъти

Комедийно ентусиазъм за толкоз доста, Виктория Ууд прекара уместно стоплящи сърцето последни няколко часа със фамилията си, тъкмо преди гибелта си от рак на възраст от 62.

Много обичаният комедиант и сценарист на ситкоми умря на 20 април 2016 година и наподобява, че е запазила прелестното си възприятие за комизъм до самия край. След като беше изписана от болничното заведение, се схваща, че звездата е прекарала последните си дни в дома си в Хайгейт, Лондон, където е била обгрижвана от двете си възрастни деца Грейс и Хенри, сестра Розалинд и нейния непосредствен другар и помощник Пиърс Венгер.

В авторизираната биография на Джаспър Рийс Let's Do It, оповестена през 2020 година, близки до Виктория хвърлят малко светлина върху последната глава от нейния живот. Нейният дълготраен писателски сътрудник Джули Уолтърс съобщи, че носителят на няколко награди BAFTA е в положение на „ уверено отказване “, като един път съобщи: „ Просто би трябвало да се оправя с това – болката. И тогава ще напиша нещо. "

Дж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР