Комедиантката Катрин Райън разкри, че е лишена от участие във

...
Комедиантката Катрин Райън разкри, че е лишена от участие във
Коментари Харесай

Звездата на Celebrity Gogglebox е лишена от участие поради „неправилна форма“ в шоуто на Channel 4

Комедиантката Катрин Райън разкри, че е лишена от присъединяване във всяка идна поредност от шоуто на Channel 4 Celebrity Gogglebox.

Катрин се причисли към шоуто с колегата си Боби Кустра през юни 2023 година за петата серия на известното шоу, в което те участваха дружно с Денис Ван Оутен и Дънкан Джеймс, като комикът сподели, че нейният сътрудник " излезе от черупката си ", до момента в който снимаше шоуто.

Говорейки в ново изявление, Катрин разкри, че не са били поканени назад за идната серия. Тя сподели: „ Не съм сигурна, че бяхме най-подходящите за Celebrity Gogglebox единствено тъй като бяхме нови и има толкоз доста други фамилии и двойки там, че не мисля, че бяхме доста на него. Хареса ми съм на него и бих желал да бъда повече потребен от него. "

Катрин добави, че " не са били връщани до момента " и призна, че " не е подобаваща за всичко ". Въпреки че беше отхвърлена, Катрин не изпитва обиди и сподели пред The ​​Sun: „ Хареса ми опцията, тъй като това е шоу, което гледаме... Знаеш ли,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР