Комбинацията на звездите днес е това, което ще ни повлияе

...
Комбинацията на звездите днес е това, което ще ни повлияе
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 18.08: Денят е огън и лед

Комбинацията на звездите през днешния ден е това, което ще ни повлияе рано сутринта и в действителност склонността ни да се отдръпваме в личното си пространство, да се отдаваме на мисловни пътешествия в предишното, само че и да оформяме средата си, като я вършим по-прияна и сантиментална. Възможно е също по този начин да потърсим и намерим остарели предмети, сувенири или фотоси, които сме били заровили в шкафове, кутии или чекмеджета.

В късния следобяд оптимизмът ще се завърне и огненият ни характер ще вземе връх. Ще ни се желае да се открояваме, да впечатляваме, да привличаме вниманието и това няма да е мъчно, защото или въздухът, който дишаме, или стилът на външния ни тип ще накарат доста глави да се обръщат след нас.

Ето и най-засегнатите зодии през днешния ден:

Раци и Риби, ще бъдете прочувствено заредени и е доста евентуално да се върнете обратно във времето, с цел да намерите отговори на значими за вас въпросите.

Овни, Везни и Козирози, Деви, Стрелци и Близнаци, да ровите в предишното и да си разваляте настроението поради неща, които към този момент са се случили, няма смисъл. Оставете ги зад тила си в този момент, когато сте си научили урока и продължете напред.

Лъвове от първата декада, всички светлини са ориентирани към вас и би трябвало да заслепите всички с темперамента и неповторимото си наличие. Успехите обаче в персонален проект са даденост.

Телец, Скорпиони и Водолеи, една надменност може да бъде извадена на показ и по този начин да се стигне до ваши близки хора или до хора свързани с работата ви, които в подобен ден би било добре да избягвате.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР