Коматевци излизат на протест в неделя сутрин, научи Марица. Причината

...
Коматевци излизат на протест в неделя сутрин, научи Марица. Причината
Коментари Харесай

Напрежение заради нова църква: Коматево на протест срещу „Жъ...

Коматевци излизат на митинг в неделя заран, научи " Марица ". Причината - нова черква, наречена " Жътвари ". Тя се намира в Стопанския двор. От винила, подложен пред постройката, излиза наяве, че службите са всяка неделя от 11 часа. Най-отгоре написа " Исус Христос е жив! ", а изпод " Аз съм възкресението и животът... ".

Коматевци настояват, че става въпрос за фракция и за проблем, който занапред ще назрява.

" Жътварите ", както ги назовават в квартала, били привлекли децата на някои от жителите с безвъзмездни игри, занимания, куклен спектакъл, книжки, бонбони, балони, трамплин, изобразяване с бои, тебешири и така нататък Те са обезпокоени и какво се съдържа в предлаганата от тях храна.

От сдружението " Коматевци за Коматево " осведомиха, че ще спомагат на всеки, който желае да подаде тъжба против активността на " Жътвари ".

" Имайте поради, че най-голяма тежест ще имат самостоятелните тъжби на пострадалите, а не нашите общи приказки ", пишат в групата.

По тази причина в неделя в 11 часа, тъкмо когато има и работа в новата черква, поданици на квартала ще бъдат там, с цел да изразят недоволството си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР