Командващият Сухопътните войски на Въоръжените сили на Украйна генерал Александър

...
Командващият Сухопътните войски на Въоръжените сили на Украйна генерал Александър
Коментари Харесай

100 хиляди руски войници формират юмрук в Купянско направление

Командващият Сухопътните войски на Въоръжените сили на Украйна военачалник Александър Сирски съобщи за тежка обстановка , която се е основала в Купянското направление в Източна Украйна, където по налични данни са съсредоточени към 100 000 съветски бойци, предава " Ройтерс ".

Руснаците избраха купянското направление в региона на Харков като главно за своето нахлуване, създавайки ударна група от осем щурмови отряда " Щорм-Z ", водят се яростни борби - някои позиции минават няколко пъти от едни ръце в други, сподели военачалник Сирски пред " Украинская истина ".

" Целта на съперника е да пробие защитата на нашите войски и да премине непосредствено към Купянск ", цитира изданието командирът.

В същото време, настъпвайки от региона на Новоселовское, съветските елементи са създали опит да разсекат групировката на ВСУ с удар във фланга и обкръжават част от подразделенията на бригадата, държащи защитата там, само че безрезултатно, сподели Сирски.

В изискванията на военни дейности Би Би Си няма опция бързо да получи без значение удостоверение на изказванията на представители на воюващите страни.

Ден преди този момент Александър Сирски още веднъж посети този сектор на фронта дружно с командирите, вследствие на което бяха взети всички нужни решения за " обезпечено задържане на съперника и основаване на условия за по-нататъшното му проваляне ".

В частност става дума за в допълнение увеличаване на военни елементи с всички нужни сили, средства и муниции, прецизира " Украинская истина ".
 Шойгу: Русия ще натрупа войски по западните си граници
Шойгу: Русия ще натрупа войски по западните си граници

Той дефинира влизането на Финландия и Швеция в НАТО като " сериозен дестабилизиращ фактор "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР