Командването за специални операции на Съединените щати (USSOCOM) търси нова

...
Командването за специални операции на Съединените щати (USSOCOM) търси нова
Коментари Харесай

Специални операции на САЩ в търсене на авангардна снайперска пушка, която да се конкурира с Русия, Китай

Командването за специфични интервенции на Съединените щати (USSOCOM) търси нова снайперска пушка, която да обезпечи акуратност при разбиващи върхове дистанции в опит да бъдат в крайник с най-големите съперници на американската войска.

В уведомление, оповестено на Sam.gov, уеб страница на държавното управление на Съединени американски щати, свързващ частни реализатори с федералното държавно управление, командването разгласи желанието си за нова " снайперска пушка с извънредно огромен обхват ", която се надява да може да размени " по-старите пушки за битка с техниката и пехотата като M107 и MK15 с по-нова система. "

USSOCOM сподели в известието, че търси пушка с " дарба за акуратен огън " от 2500 метра, или 2730 ярда, разстояние, което може да счупи съществуващите доказани върхове за убийства. Според отчет от Military.com, настоящето най-дълго доказано снайперистско ликвидиране е осъществено през 2002 година от снайперист от канадската войска, Cpl. Роб Фърлонг, който употребява военната версия на своята ст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР