Командосите от специализирания отряд Кобра са били вдигнати на крак

...
Командосите от специализирания отряд Кобра са били вдигнати на крак
Коментари Харесай

Вдигнаха на крак отряд Кобра, след като психичноболен рани с нож съсед и се барикадира

Командосите от профилирания отряд " Кобра " са били вдигнати на крайник нощес, откакто психичноболен мъж атакува комшия с нож в жилищна кооперация в София, а по-късно се барикадира, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

 Психичноболен откри пукотевица по Трето районно ръководство в София (снимки) Виж още

Сигналът е подаден малко преди 22 часа на тел. 112. Към адреса - жилищна кооперация в столичния жк " Люлин ", неотложно са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ. 

Установено е, че 53-годишен мъж е нападнал и ранил с нож собствен комшия. Пострадалият е бил превозен в болница с голям брой порезни рани. След като му е оказана здравна помощ, той е освободен за домашно лекуване. 

Непосредствено след атаката с хладното оръжие обаче нападателят - по първични данни с душевен проблеми, се заключил в жилището си и отказал да излезе. На място пристигнали и екипи от Института по логика на психиката към Министерство на вътрешните работи и бранш " Кобра " при Столична дирекция на вътрешните работи, с чиято интервенция мъжът бил изведен безвредно от вкъщи му и арестуван за период до 24 часа.

Работа по случая продължава.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР