Командирът на Специализирания отряд за борба с тероризма Георги Гайков

...
Командирът на Специализирания отряд за борба с тероризма Георги Гайков
Коментари Харесай

Наказание за Гайков! Командирът на Спецотряда обвинен в реваншизъм!

Командирът на Специализирания отряд за битка с тероризма Георги Гайков ще бъде осъден с неповишаване, само че остава на поста. Това разяснява в коридорите на Народното събрание вътрешният министър Валентин Радев.

Майката на починалия Емил Шарков написа писмо до министъра. А преди дни в писмо до министри и депутати 27 души от отряда упрекнаха командира си Георги Гайков в реваншизъм, закани и неприятна кадрова политика, написа Дарик.

"Има инспекция, на бюрото ми е. Върнал съм за уточняване на някои неща в инспекцията. Видял съм какви са наказванията, какви са и нарушаванията - и на Гайков, и надолу по веригата. Той ще бъде осъден от мен с неповишаване в последващо звание ", изясни министърът.

"Не е работа на майката на Шарков, макар че е наш чиновник и по този начин се е случило с него, тя да дава препоръки. Аз съм решил кой е Георги Гайков, взел съм мнението на професионалното управление и персонално аз си имам мнение по въпроса. Гайков си остава там ", съобщи още Радев.

"Сега ще създадем някакво преструктуриране. Там не може да има такива взаимоотношения, каквито са съществували преди този момент, сигналът е тъкмо подобен. Фокусирали сме се върху това, аз чаках инспекцията ", разясни още вътрешният министър.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР