Командирът на Граф Игнатиево се хвали с клипче в нета

...
Командирът на Граф Игнатиево се хвали с клипче в нета
Коментари Харесай

СКАНДАЛ!: Командирът на Граф Игнатиево се хвали с клипче в нета без следа от траур по загиналите пилоти

Командирът на Граф Игнатиево се хвали с клипче в нета без диря от печал по починалите водачи. Бригаден военачалник Николай Русев, прочут измежду починените си като „ Наплатанов “ по името на амбициозната си брачна половинка Габриела, наподобява не страда кой знае какъв брой от гибелта на майор Петко Димитров и старши лейтенант Венцислав Дункин.

Той се похвали с възторжено клипче във Facebook, в което получава похвали от американски сътрудници.

По подигравка на ориста, въпросното видео е снимано в деня на нещастието с двамата водачи – 13 септември. То е излъчено по-късно в „ Панорама “. В него щатският военачалник Тад Кларк хвали нашите летци и изключително ген. Русев, при който се е повозил. „ Страхотна съгласуваност сред око и ръка “, възкликва американецът.

Ето текстът, с който клипчето бе оповестено:

Скъпи другари, апелирам отделете минута и половина за това видео! Такава е оценката на съдружниците! Оценка дадена от същински авиационен пълководец и водач! А мненията, на прескачащите се из медиите и ръсещи небивалици шепа озлобени пенкилери, даже не ги вземам за информация! Компрометирани служители нямат моралното право да дават оценка нито на мен, нито на сътрудниците ми, нито на типа въоръжени сили, в който служим! Те би трябвало да се замислят кой ни докара до настоящото положение!!!

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР