Командирът на 247-и гвардейски планински полк в състава на Въоръжените

...
Командирът на 247-и гвардейски планински полк в състава на Въоръжените
Коментари Харесай

Високопоставен руски военен се самоубил заради месомелачка в Украйна

" Командирът на 247-и гвардейски планински полк в състава на Въоръжените сили на Руската федерация подполковник Дмитрий Лисицкий се е самоубил поради месомелачка в Украйна ", написа английският вестник " Дейли мейл ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10846
" Високопоставеният боен е поставил завършек на живота си в жилището си в южния съветски град Ставропол през март. Според близки до починалия военният е изпаднал в меланхолия, откакто ръководеното от него поделение е понесло огромни загуби в Украйна ", добави медията, основана в Лондон.

" Ръководеният от Лисицкий полк е бил изпратен в първия ден на войната (24 февруари 2022 г.) да щурмува украинския черноморски град Херсон. Само за два дни са били убити 76 бойци и офицери жертви, ранени са били към 140 души. За загубите Лисицкий е обвинил близкия до съветския президент и висш главнокомандващ въоръжените сили на страната Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През военачалник Аркадий Марзоев. Последният е твърдял, че направлението на офанзивата е чисто, само че полкът попаднал по пресечен огън. Подполковникът е изпратил писмо в Кремъл, в което описал тежкото състояние на фронта, само че по този начин и не е получил отговор ", уточни още вестникът.

" Въпреки загубите, командирът на полка е съумял да провежда останалите живи и здрави бойци и да удържи позициите до съветското евакуиране от Херсон (9 ноември) ", добави " Дейли мейл ".

" Подполковникът е излязъл в нескончаем отпуск и се върнал в Ставропол. " Дмитрий изпадна в меланхолия. Той през съвсем цялото време плачеше и псуваше военното управление в Москва. Моят другар по този начин и не можа да преживее, че бойците му бяха изпратени на вярна гибел поради некадърни началници, които не са и помирисвали барут ", описа непосредствен до военния пред вестника.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР