Колумниста на Bloomberg Марк Гурман съобщи миналия месец, че Apple

...
Колумниста на Bloomberg Марк Гурман съобщи миналия месец, че Apple
Коментари Харесай

Според анализатор, няма индикации, че Apple ще пусне продукти с изкуствен интелект през 2024 година

Колумниста на Bloomberg Марк Гурман заяви предишния месец, че Apple е създала чатбот с генеративен изкуствен интелект и към този момент го тества вътрешна приложимост. В тази връзка той допусна, че през идната година Apple ще направи „ значимо известие, обвързвано с ИИ “. На собствен ред анализаторът Минг-Чи Куо счита, че няма индикации това да се случи.

В записка за вложителите, оповестена през вчерашния ден в Medium, анализаторът показва мнение, че Apple е „ надалеч зад съперниците си “ в региона на генеративния изкуствен интелект, и че е малко евентуално компанията да разгласи някакви артикули с изкуствен интелект през 2024 година.

„ Понастоящем няма индикации, че Apple ще показа усъвършенствани компютърни и хардуерни артикули с изкуствен интелект през 2024 година. “

посочва Минг-Чи Куо в бележката

Това не значи безусловно, че Куо счита, че колумнистът на Bloomberg бърка, само че на този стадий Куо не счита, че е евентуално ИИ от последващо потомство да бъде употребен в потребителските артикули на Apple още през идната година.

Говорейки за вероятните промени в цената на акциите на Apple след доклада за тримесечните доходи на компанията, Куо съобщи, че възможните известия, свързани с ИИ няма да окажат позитивно влияние върху цената. По негово мнение въздействие върху цената на акциите няма да окажат и известията за производството и доставките на очилата Vision Pro, които се чака да бъдат „ много лимитирани “ през 2024 година.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР