Колумбийският футболист на ЦСКА Марселино Кареасо съвсем скоро ще получи

...
Колумбийският футболист на ЦСКА Марселино Кареасо съвсем скоро ще получи
Коментари Харесай

ЦСКА предлага нов договор на Марселино Кареасо

Колумбийският футболист на ЦСКА Марселино Кареасо напълно скоро ще получи предложение за нов контракт. 24-годишният полузащитник дойде на " Българска войска " преди тъкмо година - на 5 септември 2022 година и подписа с клуба за 2 сезона - т.е. актуалният му договор изтича в края на тази акция.

Ръководните фактори в Борисовата градина ще създадат нужните крачки с цел да задържат един от главните футболисти в състава на Нестор Ел Маестро. Ако Кареасо не възобнови контракта си с " алените " до 31 декември, по-късно той ще има право да договаря с други клубове, където да премине като свободен сътрудник през лятото. От " Армията " обаче няма да разрешат това, като са подготвени да предложат по-добри условия на колумбиеца, написа " Тема спорт ". Той също се усеща благополучен у нас и е склонен да продължи договора си.
 Гочето: Ел Маестро и играчите на ЦСКА заслужават похвали
Гочето: Ел Маестро и играчите на ЦСКА заслужават похвали

Ето какво още сподели той

Преди да дойде в ЦСКА през септември предходната година Кареасо бе играл само за Онсе Калдас в родината си, като има над 100 участия в локалния хайлайф. Любопитно е, че Марселино има и паспорт от Венецуела, от където е неговата майка, и твърди, че обича по равно и двете страни. Той дойде на " Армията " с визитката на дясно крило, само че Саша Илич бързо откри същинската му позиция.

Сърбинът първо го използваше зад централния нападател, а по-късно го върна още по-назад в ролята на вътрешен халф. Там колумбиецът може да употребява най-добре мощните си качества - динамичност в дейности на дребен периметър и взор над играта. Илич даже му сложи прякор " Професора ". Досега Марселино има 31 участия, 3 гола и 6 асистенции за ЦСКА във всички шампионати.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР