Колумбийската суперзвезда Шакира ще бъде разпитана от съда в Испания

...
Колумбийската суперзвезда Шакира ще бъде разпитана от съда в Испания
Коментари Харесай

Шакира се изправя на разпит в съда по обвинения за укриване на данъци

Колумбийската суперзвезда Шакира ще бъде разпитана от съда в Испания за хипотетично укриване на налози в четвъртък, шест дни по-рано от в началото плануваното, заяви съдът.

Изслушването, което бе планувано за 12 юни, ще стартира в четвъртък в 10:00 ч. (08:00 централно гринуичко време) в съда в Esplugues de Llobregat покрай Барселона, където певицата живее с колегата си, футболиста на Барселона Жерар Пике.

42-годишната певица е обвинена в неплатени налози в Испания, чийто гражданин е сред 2011 и 2014 година, съгласно прокурорите. Случаят обгръща единствено интервала от 2012 година до 2014 година, защото срокът за правосъдно гонене на хипотетичните данъчни нарушавания през 2011 година е изминал.

В течение на връзките си от 2011 година с Пике, от който има двама сина, Шакира публично се трансформира в гражданка на Испания през 2015 година Дотогава беше гражданин на Бахамите.

Представителите на Шакира упорстват, че до 2014 година тя е спечелила по-голямата част от парите си в интернационалните турнета и не е живяла повече от шест месеца годишно в Испания - причина за формален поданик в страната.

Със своя жанр - микс от латински и арабски ритми и рок въздействия, Шакира е една от най-големите звезди на Латинска Америка, с огромни международни шлагери като "Hips Don't Lie " и "Whenever, Wherever ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР