Колумбийската поп звезда Шакира е в центъра на обвиненията, че

...
Колумбийската поп звезда Шакира е в центъра на обвиненията, че
Коментари Харесай

Имение за $5,9 млн. в Барселона е в центъра на съдебна битка на поп звездата Шакира

Колумбийската поп звезда Шакира е в центъра на обвиняванията, че е измамила испанското държавно управление с 14,5 милиона евро налози, до момента в който е живяла в Барселона сред 2012 година и 2014 година Тя отхвърли съглашение, като твърди, че е почтена.

Барселона е главната резиденция на певицата от дълги години, защото тя живееше в първокласно имение с някогашния си сътрудник Жерар Пике и двамата им сина, само че това не е единственият първокласен дом, който певицата има.

В предишното Шакира споделяше плантация от 12 хектара в дребното рибарско населено място Фаро Хосе Игнасио в Уругвай с някогашния си сътрудник юрист Антонио де ла Руа. Разполага със седем спални, къща за посетители, звукозаписно студио, кино и фитнес.

Когато Шакира и Антонио се разделиха през 2010 година, имаше развълнуван спор за фермата, която до неотдавна се отдаваше чартърен.

През септември 2001 година Шакира купи двуетажно имение с повърхност от 780 квадратни метра в Маями Бийч на стойност 3,4 милиона $, което разполага с хол и столова с отворен проект, шест спални и осем бани. Певицата нае парцела за 45 000 $ на месец през 2013 година, преди да реши да го продаде за 14,95 милиона $.

Към днешна дата парцелът не е намерил покупател и цената му падна до 12,99 милиона $.

Съобщава се, че през 2011 година латино звездата сплоти напъните си с Роджър Уотърс от Pink Floyd и испанския артист Алехандро Санс и купи частен остров на стойност 15 милиона $ на Бахамските острови, където възнамеряваха да построят първокласни хотели, жилища, студия и художествени галерии, създавайки най-хубавото леговище за актьори. Днес островът се продава.

Имение за 5,9 милиона $ в Барселона е в центъра на актуалната правосъдна борба на поп звездата, защото тя е упрекната, че е измамила испанското държавно управление за 14,5 милиона евро налози, до момента в който е живяла в Барселона.

Съобщава се, че тя е заявила Бахамските острови като свое главно място на престояване от 2012 до 2014 година, до момента в който испанските прокурори считат, че това е Испания.

Луксозният дом със седем спални се намира в квартал Педралбес и е оценен като един от най-хубавите домове в града. Обхваща 1500 квадратни метра с две кухни, басейн и фитнес.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР