КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Верига за спортни стоки плаща

...
КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Верига за спортни стоки плаща
Коментари Харесай

Academy Sports плаща 2,5 милиона долара на семействата на жертвите на сериен убиец за незаконна продажба на оръжие

КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Верига за спортни артикули заплаща на фамилиите на трима души, убити от сериен палач от Южна Каролина 2,5 милиона $, откакто един от магазините му продаде оръжия на покупател на сламка, който ги даде на килъра, нарушител, който не можеше законно да купи оръжията.

Понякога Тод Колхеп стоеше до купувача, избирайки оръжия в Academy Sports Outdoors да бъдат закупени за него, споделиха фамилиите в правосъдно дело, довело до съглашение.

Academy Sports изиска сумата на съглашението да остане поверителна, тъй като може да насърчи други правосъдни каузи, само че арбитър реши, че няма огромна разлика, защото казусът към този момент е привлякъл толкоз доста гласност и че обществеността има право да знае по какъв начин се е развило. Именията на жертвите ще разделят селището.

Колхеп се призна за отговорен през 2017 година за убийството на седем души - трима в парцела си в окръг Спартанбург и четирима други към 12 години по-рано в магазин за мотоциклети. Между убийствата той...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР