КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Призивите на педиатри и родители

...
КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Призивите на педиатри и родители
Коментари Харесай

Републиканците от Южна Каролина подкрепят забраната за здравни грижи за транссексуални младежи въпреки отпора от родители, лекари

КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Призивите на педиатри и родители на транссексуални деца да продължат да разрешават на такива деца да получават хормонални лечения не съумяха да спрат републиканските законодатели от напредване на възбраната за тези лекувания до постройката на Южна Каролина в сряда.

Ръководената от Републиканската партия комисия по медицински, военни, публични и общински въпроси гласоподава за напредване на законопроекта в границите на първите два дни от законодателната сесия през 2024 година. Най-малко 22 щата вкараха сходни ограничавания на фона на неотдавнашните репресии, водени от републиканците, против транссексуалните медицински грижи, потреблението на тоалетната и присъединяване в спорт.

Целесъобразността акцентира приоритизирането на републиканците от Камарата на представителите в Южна Каролина на консервативния въпрос при започване на изборна година, която ще опълчи настоящите президенти против главните противници отдясно.

Законопроектът би забранил на зд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР