КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Ники Хейли започва автобусна обиколка

...
КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Ники Хейли започва автобусна обиколка
Коментари Харесай

Хейли планира двуседмична обиколка с автобус преди първичните избори на Републиканската партия в Южна Каролина, докато Тръмп се завръща в щата

КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Ники Хейли стартира автобусна обиколка преди първичните избори за президент на републиканците в Южна Каролина на 24 февруари, надявайки се, че двуседмичният напън ще покаже уговорката на някогашния губернатор към нейния роден щат, който се насочва към първия в южния избор.

Това е сложна задача в щат, където поддръжката за някогашния президент Доналд остава мощна Тръмп, любимецът на Републиканската партия, който е спечелил най-ранните състезания за номиниране за годината и е подготвен да събере повече делегати в събранията в Невада в четвъртък.

Автобусната обиколка на Хейли стартира в събота, като първите ѝ спирки са планувани в Нюбъри, окръзи Грийнууд, Лексингтън и Оринджбърг. Според акцията са планувани визити и в Бамберг, Клемсън и Лексингтън, с цел да се отбележат местата, където Хейли е израснала, посещавала е лицей и е отгледала децата си.

Турнето има за цел да ускори интереса към интервала на предварителното гласоподаване в Южна Каролина, който запо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР