КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Дни след спорно публично изслушване

...
КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Дни след спорно публично изслушване
Коментари Харесай

Ковчежникът отрича обвиненията на Сената на Южна Каролина, че е рискувал кибератака при изчезнал случай на стойност 1,8 милиарда долара

КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Дни след противоречиво обществено чуване с щатски сенатори, ковчежникът Къртис Лофтис съвсем изложи на риск цялата финансова система на Южна Каролина хакерска атака, като сподели, че ще разгласява купища данни от сметки онлайн, съгласно отчет, оповестен във вторник.

Докладът на Сената се пробва да изясни по какъв начин 1,8 милиарда $ неизразходвани пари са се озовали в сметка на ковчежника без визия от кое място са пристигнали или къде е трябвало да отидат. Но неспособността или нежеланието на Лофтис да помогне за разплитането на бъркотията остави доста въпроси без отговор, сподели сенаторът републиканец Лари Грумс.

Планът на Лофтис, показан в писмен тип по-рано този месец, откакто сенаторите го разпитаха дали съблюдава законите за бистрота, беше спрян след незабавна среща с губернатора, която включваше телефонно позвъняване от най-висшия чиновник на правоохранителните органи на щата, Грумс споделих.

Офисът на Лофтис сподели, че ковчежникът е предизвестил сенаторите з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР