КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Дългата и понякога донкихотовска връзка

...
КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Дългата и понякога донкихотовска връзка
Коментари Харесай

Доналд Тръмп и Линдзи Греъм отново са в конфликт, сега заради аборт. Раздорът може да помогне и на двамата мъже

КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Дългата и от време на време донкихотовска връзка сред Доналд Тръмп и Линдзи Греъм още веднъж се трансформира в отрицателна, откакто сенаторът от Южна Каролина разкритикува някогашния президент за отхвърли да поддържа федерален възбрана на абортите.

Тръмп неведнъж презираше Греъм в уеб страницата си в обществените медии и сподели, че съжалява, че е подкрепил сенатора по време на последната му акция за преизбиране. Греъм, корав съперник на абортите, който упорства за национална възбрана, не отстъпи от рецензиите си, като сподели, че мнението на Тръмп е „ неточност “.

Но някои наблюдаващи на динамичността Тръмп-Греъм считат, че и двамата републиканци се възползват от техните публични битки.

За Тръмп, споделят те, основаването на социална отдалеченост от бранителите на абортите може да му помогне да смекчи офанзивите на президента Джо Байдън по въпрос, който демократите от дълго време считат за изборни победи след Върховния съд на Съединени американски щати, с трима съдии Тръмп номиниран, анулиран Роу против Уейд. М...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР