Колумбия победи Полша с 3:0 във втората си среща от

...
Колумбия победи Полша с 3:0 във втората си среща от
Коментари Харесай

Колумбия изрита Полша от Мондиала

Колумбия победи Полша с 3:0 във втората си среща от група Н на Мондиала в Русия и изхвърли противника си от Световното. Цял мач за поляците изигра отбранителният полузащитник на Лудогорец Яцек Гуралски, който обаче няма да запомни с хубаво дуела в Казан.

Срещата стартира нервно и за двата тима, като здравите конфликти накъсаха играта в първите 18 минути. След това двата отбора пробваха по няколко офанзиви, само че без сериозен удар към някоя от двете порти, с цел да се стигне до 40-ата минута, когато бранителят на Колумбия Йери Мина вкара с глава за 1:0.

Колумбия стартира по-активно втората част, въпреки след час игра Левандовски да пропусна добра опция да изравни резултата. Вместо това Радамел Фалкао като че ли реши всичко в 70-ата минута откакто съумя да означи за 2:0. Точка на разногласието постави Хуан Куадрадо пет минути по-късно, откакто бе изведен от личната си половина, надбяга защитата на Полша и вкара за 3:0.

По-рано през днешния ден Сенегал и Япония направиха 2:2 и водят в класирането с по 4 точки, а Колумбия е с 3. В последния кръг Сенегал играе с Колумбия, а Япония против Полша.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР