Колумбия не се слави като най-безопасната държава в света. Доказателство

...
Колумбия не се слави като най-безопасната държава в света. Доказателство
Коментари Харесай

Колумбийска действителност: Недоволни фенове стрелят по футболист

Колумбия не се слави като най-безопасната страна в света. Доказателство за това е стрелбата, която почитатели на " Депортиво " Кали откриха по свои бранител в понеделник (12 октомври).

След мача на своя отбор против " Пасто " Хуан Кинтеро пътувал към у дома дружно с брат си. По пътя ги настигнали мотористи, които отправили изстрели към автомобила.

" Прибирах се с брат ми, когато чух, че някой чука по прозореца. Обърнах се и видях, че някой е насочил револвер към мен, сподели ми, че ще ме убие. Единственото нещо, което можех да направя, е да отвръщам бързо и да дам газ. За благополучие вратите на автомобила стопираха патроните. Благодаря на Бог, че аз и брат ми нямаме пострадвания ", съобщи футболиста.

Местните управляващи не са безапелационни, че става дума за възмездие на почитатели, само че Кинтеро подозира, че повода за стрелбата е, че тимът му не се класира за етапа на плейофите.

" Това е недопустимо. Футболът е просто игра. Днес бях аз, на следващия ден на мое място може да бъде различен футболист. Такива неща не би трябвало да се случват! ", съобщи играчът.

Безопасността на футболистите постоянно е дискутирана в Колумбия. През 1994 година Андрес Ескобар бе убит дни, откакто си вкара автогол в мача против Съединени американски щати от международното състезание.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР