Колумбиецът Данило Асприля се е срещнал в европейска столица с

...
Колумбиецът Данило Асприля се е срещнал в европейска столица с
Коментари Харесай

Шеф на ЦСКА се е срещнал с Асприля в европейска столица

Колумбиецът Данило Асприля се е срещнал в европейска столица с началник на ЦСКА, където са провели договаряния, твърди БЛИЦ. Както към този момент се писа, някогашният състезател на Литекс загатна в обществените мрежи, че е пред контракт с " алените ".

На път от Израел за родината си Асприля се е видял с необут на " армейците ". Двамата са разискали множеството от детайлите по отношение на прехвърлянето на крилото в Борисовата градина. След това Данило е потеглил за Колумбия, само че скоро му следва аудиенция до България.

Припомняме, че Данило игра през предишния сезон Апоел Беер Шева, само че е на крачка от разлъка с израелците. Даже се твърди, че към този момент това е реалност. Асприля имал добър мотив да се прибере родината си - там щял да участва на огромно фамилно празненство.

" ЦСКА от дълго време ухажва Асприля. Първо представител на клуба е ходил до Израел, с цел да гледа футболиста онлайн. После се е провела и въпросната среща в европейска столица. Данило се познава чудесно с индивида на ЦСКА. Те се познават от взаимния си престой в Литекс преди години ", разясниха осведомени и прибавиха, че Асприля е получил предложение за контракт за 1+1 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР