КОЛУМБЪС, Охайо (АП) — Християнска църква в Охайо заведе федерално

...
КОЛУМБЪС, Охайо (АП) — Християнска църква в Охайо заведе федерално
Коментари Харесай

Пастор и малък град в Охайо се карат за законността на неговото денонощно служение за бездомни

КОЛУМБЪС, Охайо (АП) — Християнска черква в Охайо заведе федерално дело тази седмица, откакто нейният свещеник беше упрекнат в нарушение на град наредби, когато отвори светилището непрекъснато за бездомни хора и други, с цел да намерят заслон.

Полицията този месец повдигна 18 наказателни обвинявания против пастора на църквата Dad's Place Крис Авел по обвинявания, че постройката на църквата чартърен – ситуирана от обособен подслон за бездомни по продължение на основната улица в Брайън, град с към 8600 поданици в северозападен Охайо — нарушаваше наредбата за зониране, нямаше подобаваща кухня и перални и имаше рискови изходи и несъответстваща вентилация.

Адвокат на Avell и църквата, Джереми Дайс, сподели, че счита, че градските водачи не желаят министерството в центъра на града, описвайки го като проблем „ не в задния ми двор “ и обвинявайки чиновниците в измисляне на проблеми.

„ Нищо не удовлетворява града “, сподели Дайс в понеделник, часове след завеждането на делото. „ И още по-лошо – те стартира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР