Колосът в испанския футбол - Реал Мадрид, взе решение къде

...
Колосът в испанския футбол - Реал Мадрид, взе решение къде
Коментари Харесай

"Реал" Мадрид няма да играе повече на "Сантиаго Бернабеу"

Колосът в испанския футбол - " Реал " Мадрид, взе решение къде ще доиграе остатъка от сезона в Примера дивисион. Ръководството на клуба реши да семейства на клубната си база " Валдебебас ". Така стадион " Сантиаго Бернабеу " ще остане заключен до есента, а по всяка възможност и до края на годината.

Капитанът Серхио Рамос през вчерашния ден разгласи в испанско телевизионно предаване, че желае да играе на " Бернабеу ", само че макар статута му на водач в съблекалнята, управата в " Реал " не почете неговото предпочитание.
Суперпланът на " Реал " Мадрид - нов " Галактикос " през 2022 година (ВИДЕО) Флорентино Перес се готви да означи с титли две десетилетия отпред
От управлението ще се възползват от неналичието на мачове на клубния стадион, с цел да вдигнат още повече темпото на възобновяване на оборудването.

Мадридчани към този момент имат позволението на испанската футболна федерация да доиграят оставащите шест мача от шампионата на " Алфредо Ди Стефано ". Клубът към този момент е подобрил осветлението, внедрил е системите за статистика, които употребява първия тим, както и системата за видеоповторения VAR. " Реал " е уведомил и УЕФА, че в случай че в профил " Манчестър Сити " в осминафиналите на Шампионската лига, ще семейства въз основата си в идната фаза.

Стадионът, чийто потенциал е за 6000 души, ще остане затворен за фенове, каквито са наредбите на испанските управляващи. Именно на клубната база домакинските си мачове играе дублиращият тим на " Реал ", от който кариерата си като треньор стартира Зинедин Зидан.
" Реал " Мадрид довършва сезона на 6-хиляден стадион? Кралският клуб работи по промяната на "Сантяго Бернабеу "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР