Колосалната поредна среща между Лионел Меси и Кристиано Роналдо ще

...
Колосалната поредна среща между Лионел Меси и Кристиано Роналдо ще
Коментари Харесай

Меси, Неймар и Мбапе са титуляри срещу тима, предвождан от Роналдо

Колосалната поредна среща сред Лионел Меси и Кристиано Роналдо ще стане факт след броени минути. Двете огромни звезди на международния футбол от години насам са титуляри в своите тимове за приятелския дуел сред сборния тим на Рияд, формиран от играчи на Ал-Насър и Ал-Хилал, и Пари Сен Жермен. Кристиано Роналдо, който към момента не е записал формален дебют за Ал-Насър, е капитан на домакинския отбор.

Парижани излизат с всичките си звезди. Нападателното трио на отбора на Галтие е формирано от Меси, Килиан Мбапе и Неймар. Тримата не са започвали дружно в мач на ПСЖ  от 13 ноември. Серхио Рамос също е част от титулярния състав. 

Досега в историята Кристиано и Меси са били противници 36 пъти в другите им тимове. В тези дуели аржентинецът има преимущество - 16 против 11 победи, а 9 пъти се е стигало до тъждество. Лео има маркирани 22 гола в тези срещи, а Роналдо е единствено с един по-малко - 21. За последно двамата се изправиха един против различен на 8 декември 2020 година, когато в мач от Шампионската лига Кристиано вкара два гола за триумфа на Ювентус с 3:0 над Барселона като посетител.

ПСЖ: Навас, Хакими, Маркиньос, Рамос, Бернат, Руис, Солер, Санчес, Неймар, Меси, Мбапе

ГЛЕДАЙТЕ ТУК! 

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР