Колосална сума ще получи всеки един от отборите в Европейската

...
Колосална сума ще получи всеки един от отборите в Европейската
Коментари Харесай

Умопомрачителна сума за всеки един тим в Суперлигата

Колосална сума ще получи всеки един от тимовете в Европейската Суперлига. От формалното известие на тимовете излиза наяве, че всеки от създатели на шампионата ще получи еднократен бонус от 3,5 милиарда евро.

Засега присъединяване анонсираха 12 от най-хубавите европейски клубове - Милан, Арсенал, Атлетико Мадрид, Челси, Барселона, Интер, Ювентус, Ливърпул, Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и Тотнъм. Надпреварата ще се състои от общо 20 тима, като към изброените се чака да се причислят Байерн Мюнхен и ПСЖ.

" Новият шампионат ще донесе забележителен растеж на приходите и това ще поддържа европейския футбол в дълготраен проект. Плащанията ще бъдат доста по-високи в сравнение с актуалните и се чака да надвишават 10 милиарда евро по време на първичния интервал на ангажираност на клубовете ", се споделя още в прессъобщението.

" Ще помогнем на футбола да заеме мястото, което му се поставя. Футболът е единственият толкоз огромен спорт, с над 4 млрд почитатели, и е наша отговорност да отговорим на желанията им ", съобщи президентът на Реал Мадрид - Флорентино Перес, който е и ръководител на Суперлигата.

Вицепредседатели на шампионата са управителната фигура в Ювентус - Андреа Аниели, както и Джоел Глейзър - съпредседател в Манчестър Юнайтед.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР