Колоритният шеф на Хаас Гюнтер Щайнер вече е сред най-популярните

...
Колоритният шеф на Хаас Гюнтер Щайнер вече е сред най-популярните
Коментари Харесай

Гюнтер Щайнер: Славата понякога ми тежи!

Колоритният началник на Хаас Гюнтер Щайнер към този момент е измежду най-популярните физиономии във Формула 1, с помощта на документалната поредност на Netflix Drive to Survive.

Италианецът обаче направи ангажимента пред вестник The Daily Mirror, че славата му тежи и въобще не е желал да става толкоз известен.

„ Изпълних си задачата в първия сезон на сериала и на хората им хареса – призна Щайнер. – Либърти Медия и Нетфликс се оправиха доста добре и внезапно хората започнаха да ме разпознават. Но това не е нещо, което да съм възнамерявал от дълго време, не съм желал да стана прочут, просто се случи. Трябва да призная, че славата от време на време ми тежи. Всички те гледат, всички те познават. ”
 Щайнер: Наказанието на Ред Бул не е съществено Щайнер: Наказанието на Ред Бул не е съществено
Щайнер регистрира, че сериалът, както и възходящата известност на Формула 1 се отразяват добре на спорта.
 Щайнер: Новият мотор на Ферари ще е бомба! Щайнер: Новият мотор на Ферари ще е бомба!
„ Формула 1 съумя да притегли по-млади почитатели, ново потомство фенове, това е добре за бъдещето ни – добави шефът на Хаас. – Живеем в такова време, хората желаят да видят това. Сега присъединяване в сериала е по-уморително, само че би трябвало да го планираме добре и да го съвместим с работата ни. ”
 Най-после: Хаас опира до тавана на бюджетите Най-после: Хаас опира до тавана на бюджетите
Що се отнася до меметата в интернет, в които Щайнер е воин, Гюнтер се задоволява с обяснението, че няма нищо срещу, щом на някой това му се вижда смешно.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР