Колоритният писател Любомир Милчев-Денди не спира да се прави на

...
Колоритният писател Любомир Милчев-Денди не спира да се прави на
Коментари Харесай

Денди не спира да се прави на интересен, тръгна с фрак и клин по улиците

Колоритният публицист Любомир Милчев-Денди не стопира да се прави на забавен. В устрема си да бъде видян и по-оригинален, особнякът е подготвен на всичко, убедиха се папараците на Уикенд.  

Във вторник следобяд светското новобогаташ бе видян да се крие от проливния дъжд, който се изсипа над столицата. Ексцентрикът таман излизаше от дребна книжарница наоколо до градинката пред „ Кристал ” с ново четиво в ръка, когато с смут откри, че до момента в който е разглеждал книги вътре, на открито е връхлетял потоп. Денди небрежно изтича и се скри под близкия заслон. 

Писателят с префинени маниери изглеждаше съвсем като някой коминочистач от безконечния шлагер на Елвира - с черен цилиндър на главата и фрак под който се бе издокарал с прилепващ по тялото му чеп. Странният аутфит на светския хроникьор се допълваше от лъскави чепици, които изглеждаха с два номера по-големи от неговия размер. „ Тоя напълно е изкукал! ”, възмутиха се две дами на междинна възраст от тоалета на светския лъв. 

Денди се присламчи към мъж на междинна възраст, който също като него чакаше дъжда да спре. Непознатият скрито огледа от горе до долу някогашния брат, чукна на дърво и продължи да рови в мобилния си телефон. Денди остави книгата си и две кутийки с аксесоари на прилежащата скамейка, само че не посмя да седне на нея от боязън, че може да изцапа облеклата си. „ Сигурно носи в някой антиквариат полезностите си ”, одумваха го инцидентни минувачи. След пиянските си изцепки в ефир, племенникът на милионера Спас Русев няма никакви телевизионни участия и неизвестно по какъв начин се устоя. Според някои богатия чичо всеки месец му дава лепта в границите на 2-3 хиляди лв., та да поминува някакси.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР