Колоритният изпълнител е получавал десетки заплахи за живота си и

...
Колоритният изпълнител е получавал десетки заплахи за живота си и
Коментари Харесай

Заплашват Иво Димчев със смърт

Колоритният реализатор е получавал десетки закани за живота си и това го стимулирало да потърси помощ от институциите на страната. От пост на Димчев излиза наяве, че заканите идвали най-вече от българи, които се заканвали, че още малко ще диша на тази земя.

От Facebook профила си, Димчев декларира, че управляващите не са обърнали внимание на опасността, въпреки и той да е дал името и фотографията на въпросния консуматор, изразил заканата.
Реклама
Въпреки следването на всички стъпки, прокуратурата е отказала да образува досъдебно дело. Певецът публично разгласява кореспонденцията си с лице на име Марк Маркос, а по-късно задава и въпрос към прокурор Гоцков - индивидът, който е отказал да образува досъдебното произвеждане.

Димчев кани своите почитатели да изразят мнението си по тематиката. Впечатление прави и фактът, че опасността е изключително точна и прецизна, а агресорът в обществените мрежи даже приказва за култ към ликвидиране и даже твърди, че знае адреса на неговата жертва, написа dir.bg. Подобни текстове са притеснителни, само че както самият Димчев разгласява в поста и отводът на институциите да се заемат или да извърнат внимание на проблема.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР