Колоритният готвач Петър Михалчев се сдоби с нова престижна титла

...
Колоритният готвач Петър Михалчев се сдоби с нова престижна титла
Коментари Харесай

Шеф Михалчев стана посланик в Япония

Колоритният готвач Петър Михалчев се снабди с нова влиятелна купа - дипломат на благосклонност в Япония, разбра HotArena.

Спецът от Мастършеф бе определен от посолството на Страната на изгряващото слънце у нас. " През месец януари 2021 година, за поощряване популяризирането на японската кухня и хранителна просвета по света, японското министерство на земеделието, горите и водното стопанство назначи за посланици на благосклонност нови 36 задгранични експерти в региона на японското кулинарно изкуство. За първи път от България за подобен дипломат бе определен началник Петър Михалчев, притежател на японския ресторант „ Мияби “ в гр. София.
 
 
До момента са назначени 145 посланици на благосклонност от целия свят, като концепцията е те да допринесат за по-широкото разпространяване на японската кухня и хранителна просвета в чужбина. Бихме желали да използваме случая и да изразим своята признателност и дълбока благодарност към началник Михалчев за приноса му за задълбочаване на познаването и разбирането на японската кухня и хранителна просвета в България и му пожелаваме триумф в активността му като дипломат на благосклонност. ", оповестиха от посолството. 

Татуираният готвач от дълго време е пристрастен по източната просвета. Той неведнъж е посещавал японската страна като някои от пътуванията му са придружени от рискови прекарвания. Там той е претърпял застрашителен ураган и изригване на вулкан, написа Ретро. Съпругата му Ина също е експерт по японската кухня и негова дясна ръка в подготвяне на специалитетите в фамилния им ресторант. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР