Колоритният датски нападател - Никлас Бендтнер обмисля да прекрати състезателната

...
Колоритният датски нападател - Никлас Бендтнер обмисля да прекрати състезателната
Коментари Харесай

Притеснителни вести от север - Лорда обмисля отказване

Колоритният датски нападател - Никлас Бендтнер обмисля да приключи спортната си кариера, оповестяват локалните вестници.

Преди дни таранът остана без тим, откакто краткосрочният му 4-месечен контракт с ФК Копенхаген изтече и от клуба обявиха, че не са били уверени, че той заслужава нов.

"Искам да помисля за бъдещето си. Ще го направя деликатно, тъй като не съм сигурен дали желая ново футболно премеждие, или да спра и да се отдам на нещо друго ", сподели 31-годишният някогашен датски национал.

Бендтнер прекара най-силните години от кариерата си в тимовете на Арсенал и Бирмингам Сити, само че имаше и много по-несполучливи престои в отбори като Ювентус, Съндърланд, Волфсбург, Нотингам Форест и в този момент Копенхаген. Той игра и за норвежкия Розенборг, където бе до началото на тази година.

Въпреки нелошите си футболни качества и 30-те гола в 81 мача за националния тим на Дания, Бендтнер стана надалеч по-известен на почитателите с деянията си отвън терена. През 2018 година той бе наказан на 50 дни затвор, откакто счупи челюстта на таксиметров водач. През 2013 година пък бе хванат да кара пийнал по еднопосочна улица в Копенхаген. Веднъж той бе санкциониран и осъден за 1 мач, така сподели боксерките си с логото на букмейкърска компания, откакто бе осъществил гол за Дания на Евро 2012./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР